مدت زمان مطالعه ۲ دقیقه
خانه » News » سندروم ری

سندروم ری

سندروم ری

این بیماری با نام سندروم ری (syndrome Reye’s) یک بیماری بسیار خطرناک بوده که بر مغز و کبد کودکان نیز تاثیر خواهد گذاشت. این سندروم در میان کودکان دیده خواهد شد و در حالتی است که بهبود و ریکاوری خود را از یک عفونت ویروسی دریافت خواهد کرد.اما نکته مهم این است که سندروم ری جزو بیماری های نادر میباشد احتمال مبتلا شدن کودک به آن کم میباشد.اما به هر حال با توجه به جدی بودن و خطرناک بودن این بیماری باید آن را جدی گرفت و به محض مشاهده علائم به پزشک متخصص مراجعه نمایند.
سندروم ری اولین بار در سال 1963 توسط پاتولوژیست استرالیایی به نام داگلاس ری ، نیز تشخیص داده شد. تحقیقات و مطالعات مختلف عامل ایجاد کننده این سندروم را داروهای آسپیرین یا داروهای حاوی آسپیرین تشخیص داده اند که بعد از این تحقیقات پزشکان کمتر و یا اصلا داروی آسپیرین را برای کودکان و نوجوانان تجویز نکردند.  اما تا کنون این بیماری به خوبی شناخته نشده است.

سندروم ری

نشانه های سندروم ری

این بیماری معمولا در بین کودکان 4 تا 14 سال دیده خواهد شد و احتمال وقوع این بیماری در زمانی میباشد که عامل های ویروسی بیشتر است به طور مثال در فصل زمستان یا شیوع آنفلوانزای نوع ب و آبله مرغان  این سندروم بیشتر رخ خواهد داد.
مدت زمان این بیماری بسته به شدت بیماری میباشد ، ممکن است ملایم و کوتاه باشد ، اما نکته مهم این است شاید به ندرت پیش بیاید و فورا ً منجر به مرگ شود. در صورت مشاهده علائم باید شخص فورا به صورت اورژانس درمان را شروع کند زیرا به طور جدی جان کودک شما را مورد تهدید قرار خواهد داد.

علائم و نشانه های سندروم ری

بیماری سندروم ری قالبا بیماری میباشد که از طریق بیماری های عفونتی مانند:عفونت مجرای فوقانی تنفسی، بیماری های اسهالی و آبله مرغان نیز شروع خواهد شد. علت خطرناک بودن این بیماری از این جهت میباشد که نشانه های آن ملایم است و اصلا قابل شناسایی نخواهد بود .
سندروم ری قالبا یک روز الی دو هفته بعد از بیماری ویروسی ممکن است ادامه داشته باشد. بیماری های ویروسی که به این سندروم می انجامند، واگیردار هستند، اما خود بیماری سندروم ری واگیردار نخواهد بود.

نشانه های بیماری سندروم ری :
•استفراغ شدید
•بیحال بودن فرد و یا احساس خواب آلودگی
•در نوزادان: اسهال به همراه تنفس تند
•بدخلقی یا رفتارهای تهاجمی

با تشکر مدیریت سایت آزمایشگاه پزشکی آریا

برچسب ها:
مقالات مرتبط
دیابت چیست

دیابت چیست

دیابت یکی از بیماری‌های مزمن و شایع در سطح جهانی است؛ که اثرات و نشانه‌های آن می‌تواند بسیار متنوع باشد. در این مقاله به بررسی چیستی دیابت، نشانه‌ها، علت‌ها، موارد و مواقع تشخیص و درمان، اثرات بر...

روزه گرفتن بیماران دیابتی

روزه گرفتن بیماران دیابتی

روزه گرفتن بیماران دیابتی از مواردی است که شاید برای بسیاری از افراد مبتلا به دیابت جای سوال داشته باشد. اینکه آیا این بیماران می توانند روزه بگیرند یا نه؟ در صورت روزه گرفتن، افراد دیابتی چه مواردی...

انواع دیابت و تفاوت آنها با یکدیگر

انواع دیابت و تفاوت آنها با یکدیگر

انواع دیابت، از نظر نحوه تاثیرگذاری بر بدن و فاکتورهای دیگر با هم متفاوت هستند. دیابت به معنای افزایش قند ( گلوکز خون ) است. در بدن انسان عضوی به نام لوزالمعده (پانکراس) وجود دارد که تولید انسولین...

غده تیروئید و اختلالات رایج آن

غده تیروئید و اختلالات رایج آن

غده تیروئید یک غده اندوکرین در گردن و مسئول تولید هورمون‌های تیروئیدی مانند تیروکسین (T4) و تری‌یدوتیرونین (T3) است. این هورمون‌ها نقش بسیار مهمی در کنترل فعالیت سلول‌ها، متابولیسم بدن، سطح انرژی،...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − نه =

تماس سریع