نوع خون و بزاق
به طور کلی نوع خونی شما نقش مهمی در هر مرحله از فرآیند هضمی شما از لحظه بوی غذا ، حواس شما تا جذب مواد غذایی و حذف ضایعات بر می انگیزد .
آنتی ژن های نوع خونی به فراوانی به وسیله ی غده بزاقی زیرآواره ای – زیر زبانی تولید می شوند و به فراوانی در بزاق انسان توزیع یافته اند .مطالعات مرتبط با بیماری های خاصی با ناتوانی ترشح آنتی ژن های نوع خون به درون بزاق است .برای مثال تعداد بیشتری از غیر ترشح کننده ها در مقایسه با ترشح کنندگانی که از بیماری خطرناک رنج می برند وجود دارند که نوع متداولی از پرکاری تیروئید است .
همان طور که غذا جویده می شود آنزیم های بزاق فرآیند شکستن قند و نشاسته را آغاز می کند و مقدار کمی از این موارد از طریق بافت دهان عبور می کند .
اگر شما ترشح کننده نیستید معایب متمایزی دارید .بزاق ترشح کنندگان ،اساساً حاوی تنوع بیشتر و کربوهیدرات کلی بیشتر در مقایسه با افراد غیر ترشح کننده هستند .
ساختارهای کربوهیدرات بزاقی که در ماده بزاق وجود دارد می تواند برخی باکتری های دهانی را توده سازد و بکشد و همچنین مواد متشکله از غشاء نازک و جرم دندان را جمع و از بین ببرد .بدون توجه به نوع خونی ، مقادیر متوسطی از کاواک ها برای ترشح کنندگان در مقایسه با غیر ترشح کنندگان پایین تر است این تفاوت مهم ترین عامل برای سطح نرم دندان است .
برخی از خدمات آزمایشگاه آریا
راههای ارتباطی با آزمایشگاه پزشکی
شهر جدید اندیشه- فاز سه-خیابان آزادی-مجتمع آپادانا-آزمایشگاه آریا
0 دیدگاه