مدت زمان مطالعه ۲ دقیقه
خانه » News » کراتیت چشمی

کراتیت چشمی

کراتیت چشمی

باکتری کلامیدیا تراکوماتیس  نوعی باکتری  می باشد که دارای زندگی انگلی است.و می تواند عفونت های فراوانی ایجاد کند که اکثرا از نوع خطرناک می باشند اگر به موقع درمان نشوند. این باکتری می تواند به سلولها وصل شود و در آنها نفوذ کند و طی چند ساعت فعالیت خود را آغاز  کند.

این باکتری قادر است عفونت های زیادی در بدن ایجاد کند  از عفونت هایی که این باکتری ایجاد می کند می توان به عفونت پوستی و موکوسی اشاره کرد که به بر روی دهان، صورت و لب و ناحیه ژنیتال ضایعاتی ایجاد می کند. از نواحی دیگری که این می تواند ضایعه ایجاد کند چشم و دستگاه عصبی می باشد. عفونت چشمی ناشی از این باکتری بسیار شایع می باشد که اصطلاحا به آن کراتیت چشمی می گویند.

کراتیت چشمی

البته نوعی ویروس به نام ویروس هرپس سیمپلکس ویروس یا HSV نیز می تواند این بیماری را ایجاد کند که عوارض جبران ناپذیری چون نابینایی می تواند ایجاد کند. تحقیقات نشان داده این بیماری در کشورهای درحال توسعه بیشتر دیده می شود.

عفونت چشمی ناشی  از آن یک عفونت نهفته در بدن است که در عصب چشمی نفوذ می کند که می تواند همراه با تب، تروما و بروز مشکلات چشمی به ندرت باشد.

این عفونت به دو شکل اولیه و عود کنند وجود دارد به این صورت که بعد از ورود به درون سلول در آنجا تکثیر می شود که به این حالت عفونت اولیه می گویند و پس از مدتی باعث پاره شدن سلول و ورود به سلول دیگر می شود.در حالت اولیه فرد هیچ علامتی ندارد که به آن دوره کمون می گویند که می تواند چند هفته (1تا 4هفته) طول بکشد.

این باکتری از راه جنسی به سادگی قابل انتقال است و در جوانانی که از نظر جنسی فعال هستند بسیار دیده می شود. به همین منظور برای پیشگیری از بیماری باید در روابط جنسی دقت لازم را به کار گرفت.

 با تشکر، مدیریت وب سایت آزمایشگاه پزشکی آریا

 

برچسب ها:
مقالات مرتبط
دیابت چیست

دیابت چیست

دیابت یکی از بیماری‌های مزمن و شایع در سطح جهانی است؛ که اثرات و نشانه‌های آن می‌تواند بسیار متنوع باشد. در این مقاله به بررسی چیستی دیابت، نشانه‌ها، علت‌ها، موارد و مواقع تشخیص و درمان، اثرات بر...

روزه گرفتن بیماران دیابتی

روزه گرفتن بیماران دیابتی

روزه گرفتن بیماران دیابتی از مواردی است که شاید برای بسیاری از افراد مبتلا به دیابت جای سوال داشته باشد. اینکه آیا این بیماران می توانند روزه بگیرند یا نه؟ در صورت روزه گرفتن، افراد دیابتی چه مواردی...

انواع دیابت و تفاوت آنها با یکدیگر

انواع دیابت و تفاوت آنها با یکدیگر

انواع دیابت، از نظر نحوه تاثیرگذاری بر بدن و فاکتورهای دیگر با هم متفاوت هستند. دیابت به معنای افزایش قند ( گلوکز خون ) است. در بدن انسان عضوی به نام لوزالمعده (پانکراس) وجود دارد که تولید انسولین...

غده تیروئید و اختلالات رایج آن

غده تیروئید و اختلالات رایج آن

غده تیروئید یک غده اندوکرین در گردن و مسئول تولید هورمون‌های تیروئیدی مانند تیروکسین (T4) و تری‌یدوتیرونین (T3) است. این هورمون‌ها نقش بسیار مهمی در کنترل فعالیت سلول‌ها، متابولیسم بدن، سطح انرژی،...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + بیست =

تماس سریع